Wilt u uw klanten het Evohome systeem aanbieden of heeft u dat al gedaan maar wil het niet werken zoals u of uw klant had verwacht? Kies voor gemak en een correct functionerende naregeling en schakel Yvian in!

Reeds vele installateurs en gebruikers zagen problemen met hun naregeling verholpen door het kundige optreden van de Evohome specialist. Door de jarenlange ervaring weet Yvian vrijwel feilloos te achterhalen waar de oorzaak van de problemen zit en zorgt voor een correct werkende naregeling.

Evohome_sfeer1

 

 

 

 

Indien het door fouten in de installatie of door toepassing van onjuiste componenten niet mogelijk blijkt om de naregeling correct te laten functioneren kan Yvian aangeven hoe dat opgelost kan worden.

Wilt u problemen voorkomen? Schakel Yvian dan in om samen met u en uw eindgebruiker de meest optimale en best passende naregeling samen te stellen voordat u een offerte uit gaat brengen. En het inleren van de regeling is door Yvian ook zo gedaan, dat scheelt u weer een halve dag (of langer) mopperen.

Evohome_sfeer2

Kies voor gemak en een correct functionerende naregeling, schakel Yvian in!

Yvian is de (Senior) Technical Support Engineer voor naregelingen van CV-installatie’s.